Pretraga Opšta bolnica Đorđe Joanović Zrenjanin

Bilten "Glas bolnice"

Tekst o JZPZ

Palijativno zbrinjavanje

Projekat „Razvoj palijativnog zbrinjavanja u Srbiji"

Imate pravo!

Kampanja "I plus i minus!"

Produži život

Projekat "Razvoj zdravstva Srbije"

Obogaćen bolnički bibliotečki fond


Opšta bolnica «Đorđe Joanović» Zrenjanin, obogatila je tokom maja meseca svoj bibliotečki fond. Pored postojećeg bibliotečkog fonda koju čine monografske i serijske publikacije pretežno stručne medicinske literature namenjene stručnom usavršavanju svojih zaposlenih, Centralna bolnička biblioteka obogatila je svoj fond sa 100 naslova dečje, popularne i zabavne knjige.

Donacijom «Narodne biblioteke Srbije» iz Beograda, Pedijatrijsko odeljenje naše bolnice proširilo je ponudu deci na bolničkom lečenju sa 35 naslova knjiga koje će svojim sadržajem sasvim sigurno probuditi pažnju i želju kod dece da se druže sa knjigom.

Takođe, Centralna bolnička biblioteka stavila je na raspolaganje svojim zaposlenim radnicima mogućnost da pročitaju mnoge bestselere, nagrađivana izdanja u poslednje dve godine, među kojima su poznati autori: Mirjana Bobić Mojsilović, Ljiljana Đurović Habjanović, Milica Jakovljević, Olaf Olafson, Orhan Pamuk i dr.

65 naslova popularne beletristike izložena su u Centralnoj bolničkoj biblioteci svim zaposlenim radnicima na korišćenje.

Realizacija ove ideje, koja je imala za cilj popularizaciju knjige među čitaocima, u ovom slučaju radnicima B olnice, sasvim sigurno ne bi se ostvarila u tako kratkom vremenskom periodu da nije bilo dobre saradnje i velike podrške Matičnog odeljenja Gradske narodne biblioteke «Žarko Zrenjanin» iz Zrenjanina.

Uz veliku pomoć i zalaganje bibliotekara Gradske narodne biblioteke u Zrenjaninu, gđe. Dušice Mandić, uspeli smo da u veoma kratkom roku realizujemo ovu ideju.

AZUS
Brojač

Zahvalnica Građanima

IN MEMORIAMGlavni meni

Novi nacionalni vodiči

Bilten psihijatrijskog odelenja

Opšta bolnica "Đorđe Joanović" Zrenjanin
This site is powered by e107, which is released under the terms of the GNU GPL License. | Designed by Bojan Vukov